Marbel Ensiklopedia Dinosaurus For PC | How To Install – Free Download For Windows

Rate this post

Marbel Ensiklopedia Dinosaurus is a comprehensive guide to dinosaurs, with more than 1,500 illustrations and photos. It covers all the major dinosaur groups, including theropods, sauropods, ornithopods, ceratopsians, and pterosaurs. The book also includes information on dinosaur evolution, anatomy, and ecology.

We will help you download the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus for PC and install it fast. But you must know the technical specifications of it before that. Here are they:

Download & Install Marbel Ensiklopedia Dinosaurus on PC: Windows 11/10/8/7

You want to download and install Marbel Ensiklopedia Dinosaurus on your computer, but how do you do that? Well, BlueStacks android emulator can help you install and use it just like you do on your Android phone. Here are the steps you’ll have to go through:

  • Download the BlueStacks emulator now; you’ll find it in your download folder where you can install it from.
  • Double click on the file and it will ask for your administrative permission. Agree to that and be sure to uncheck unwanted apps that it comes with.
  • Now, finish up the installation by opening the BlueStacks emulator. You’ll see Google Play Store is here.
  • Log into your account with your Gmail email pass then search for Marbel Ensiklopedia Dinosaurus on the search bar on top.
  • Now you will see the installation options from the search results. It won’t take long to install the app from start to finish.
  • After that, you can just use the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus as you do on your android phone or tablet, but with a bigger screen.
Marbel Ensiklopedia Dinosaurus App Specification
App Name: Marbel Ensiklopedia Dinosaurus On Your PC
Devoloper Name: Educa Studio
Latest Version: 5.0.3
Android Version: 4.1
Supporting OS: Windows,7,8,10 & Mac (32 Bit, 64 Bit)
Package Name: com.educastudio.marbeldinosaurus
Download: 381217+
Category: Education
Updated on: Sep 16, 2020
Get it On:

Download

Marbel Ensiklopedia Dinosaurus Andorid App Summary

Educa Studio is the developer of the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus, and they have the app under the Education of Google Play Store. The latest version of the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus from them is 5.0.3 with over 381217 users under the hood. With a 3.8 rating, the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus is clearly a popular choice for users for the job it does.

Latest update date of the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus is Sep 16, 2020, so you’ll find the latest features. However, you can’t just use the app directly on a computer, you need to use an Emulator to do so. Our recommendations for emulators are BlueStacks, Nox Player, and Memu Emulator.

Do you need a guide to download and install the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus on your computer using an emulator? This article is all about helping you do just that! Stick to the guide below.

Marbel Ensiklopedia Dinosaurus App Overview and Details

Marbel Dinosaurus! Bagi anak-anak, belajar mengenal Dinosaurus itu menyenangkan lho. Karena hal ini bisa merangsang daya imajinasi mereka. Apalagi jika belajar bersama Marbel. Sekarang Marbel punya aplikasi baru yang bisa menemani buah hati belajar mengenal Dinosaurus. Ya, aplikasi itu adalah Marbel Dinosaurus.

Dalam Marbel Dinosaurus, anak-anak anak diajak mengenal lebih dari 33 macam Dino baik itu yang hidup di darat, air ataupun udara. Setiap Dino lengkap dengan deskripsinya. Bukan marbel namanya kalau tidak ada permainan edukasi. Marbel Dinosaurus ini pun dilengkapi dengan berbagai macam permainan edukasi yang bisa digunakan untuk melatih kemampuan anak. Setiap menyelesaikan satu tantangan, anak-anak akan mendapatkan hadiah satu dino baru yang akan melengkapi ensiklopedia miliknya.

Nah, siapa yang ingin belajar mengenal Dinosaurus bersama Marbel? Ayo buruan gabung bersama Marbel Dinosaurus sekarang juga.

FITUR ENSIKLOPEDIA DAN BELAJAR
# Ensiklopedia berisi ebih dari 33 macam Dino
# Memberi makan Dinosaurus
# Narasi Lengkap Bahasa Indonesia
# Animasi yang menarik dan interaktif

FITUR GAME EDUKATIF
# Bermain Tiga Jadi
# Bermain Tangkap Telur
# Menetaskan Telur Dino
# Ubah Warna Dino
# Tap Warna Dino yang Sama
# Memberikan Makanan Dino

Aplikasi ini dapat digolongkan ke dalam aplikasi belajar anak, aplikasi pendidikan, permainan edukasi, buku belajar, belajar interaktif, ensiklopedia, game edukasi, game anak, buku anak.

TENTANG MARBEL
Marbel adalah aplikasi pendidikan dan game edukasi khusus untuk anak-anak usia 2 s/d 8 tahun. Bersama Marbel, anak-anak bisa belajar banyak hal dengan cara yang menyenangkan. Tersedia materi pembelajaran yang akan membantu anak-anak dalam belajar mengenal sesuatu misalnya saja huruf, angka, buah, sayur, hewat, alat-alat transpotasi, warna, dan masih banyak lainnya. Yang paling menarik dari marbel adalah : Permainan edukasi yang menyenangkan. Ada berbagai macam permainan yang akan menguji kemampuan mereka. Permainan itu terdiri dari : tepat cepat, ketangkasan, daya ingat, kecerdikan, asah otak dan masih banyak lainnya. Marbel dilengkapi dengan gambar dan animasi yang menarik, musik orisinil, serta narasi panduan yang berguna bagi anak-anak yang belum lancar membaca.

BANTU PENGEMBANGAN APLIKASI INI
Kami mengharapkan masukan dan saran dari anda, jangan ragu untuk mengirimkannya ke :
# Email: support@educastudio.com

Informasi lebih lanjut mengenai MARBEL :
# Website: https://www.educastudio.com
# Facebook: https://www.facebook.com/educastudio
# Twitter: @educastudio
# Instagram: Educa Studio

Bagi bunda yang suka menemani anak-anak bermain, tak ada salahnya mencoba aplikasi Marbel. Anak-anak tak hanya mendapatkan kesenangan dalam bermain, namun juga ilmu yang bermanfaat. Belajar sambil bermain..?? Kenapa tidak..?? Ayoo kita temani anak-anak belajar, bersama Marbel tentunya.. 🙂

Features of Marbel Ensiklopedia Dinosaurus for PC

Selain itu, ada juga fitur ensiklopedianya. Semua itu dikemas dalam satu aplikasi.”

# Ensiklopedia berisi ebih dari 33 macam Dino
# Memberi makan Dinosaurus
# Narasi Lengkap Bahasa Indonesia
# Animasi yang menarik dan interaktif
# Bermain Tiga Jadi
# Bermain Tangkap Telur
# Menetaskan Telur Dino
# Ubah Warna Dino
# Tap Warna Dino yang Sama
# Memberikan Makanan Dino

Whats New In this Marbel Ensiklopedia Dinosaurus?

* Perbaikan tampilan game
* Optimasi performa supaya lebih halus

Conclusion

The Marbel Ensiklopedia Dinosaurus is a great application for anyone who is interested in dinosaurs. It provides a lot of information on different types of dinosaurs, their habitats, and their features. It is a great resource for kids and adults alike.

That’s it! We hope that the guide above has been a help for you to install it on your computer. Need to know more about the emulator or the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus? Let us know!

Recent Marbel Ensiklopedia Dinosaurus Reviews

A Google user

Nov 15, 2018

did you know indonesia can speak english talking about indonesia im a indonesia guy i can speak english and mandarin

Kalina Clark

Jun 14, 2021

I really like it

Rury Panjaitan

May 21, 2021

Geme ini bagus banget karna banyak permainnan bagus dan dinosaurus nya banyak aku udah banyak koleksi aku mantap coy

Valery

Apr 3, 2022

Game ini tuh kek bagus banget,dulu saya pernah main,terus di jual hp yang lama jadi download lagi,keren banget deh keep up!

Muhammad Amer

Mar 24, 2021

Game terbaik Dalam dunia bermain dapat Kan dinosaurus

A Google user

Jan 27, 2018

Drawing of some dinos were wrong

A Google user

Oct 21, 2018

Baru instal trs mainkan beberapa saat langsung crash, knp ya?

A Google user

Mar 25, 2019

bagus untuk pengetahuan

A Google user

Mar 7, 2017

Bagus buat pengenalan binatang purba ke anak2

A Google user

Mar 3, 2017

Aplikasi yang menarik, info yang disediakan di ensiklopedi nya cukup lengkap namun bisa lebih dilengkapi dengan masa hidup dino tsb (Jurassic, triasic dsb) dan sayang untuk versi yang gratis iklannya tidak disesuaikan dengan target user nya yaitu anak2. Iklannya iklan dewasa. Harap lebih diperhatikan terima kasih

Disclaimer

We refer the ownership of This Marbel Ensiklopedia Dinosaurus to its creator/developer. We don’t own or affiliate for Marbel Ensiklopedia Dinosaurus and/or any part of it, including its trademarks, images, and other elements.

Here at blappsblog, we also don’t use our own server to download the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus. We refer to the official server, store, or website to help our visitors to download the Marbel Ensiklopedia Dinosaurus.

If you have any query about the app or about blappsblog, we’re here to help you out. Just head over to our contact page and talk your heart to us. We’ll get back to you ASAP.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *